Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Sparkcyklar, trehjulingar och hjälmar

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder

Vi har ett brett utbud av sparkcyklar och trehjulingar, i olika varianter för att passa barnets ålder. Se även vårt sortiment av hjälmar och tillbehör.

Sparkcyklar, trehjulingar och hjälmar Sparkcyklar, trehjulingar och hjälmar

Artiklar 1-40 av 90

Page
per page

Sparkcyklar med två och tre hjul, trehjulingar, hjälmar, cykeltillbehör

Cyklar, sparkcyklar och trehjulingar finns i olika varianter för att kunna anpassas till barnets behov och utveckling. Med hjälp av en cykel kan barnen röra sig mer självständigt samtidigt som färdigheter som motorik, balans, rumsuppfattning och igenkänning utvecklas och utmanas. Springcykeln och balanscykeln kan göra övergången från stödhjul till att cykla själv till en enklare inlärningsprocess. Med balanscykeln övar barnet på balans och behärskning av cykeln och dess rörelser. När barnen växer och utvecklar sina färdigheter kommer stödhjulen att försvinna och det blir större cyklar och kickbikes som gäller.

En kickbike eller sparkcykel finns i olika utformningar och varianter med både två hjul, tre hjul, fyra hjul, stora hjul, små hjul och breda eller smala hjul. Behoven är många och valmöjligheterna ännu fler. En trehjuling är oftast barnets första möte med en cykel. Den tar med barnet på turer i trädgården, på gatan, på lekplatsen - allt eftersom barnets områden utvidgas. En trehjuling kan anpassas efter barnets behov, där barnet kan använda trehjulscykeln med föräldrarnas styrvägledning tills de kan cykla själva. En sparkcykel med tre hjul och fyra hjul passar bäst för de minsta, medan en sparkcykel med två hjul passar äldre barn. Sparkcykeln med små hjul är mest lämpad för de minsta barnen, medan en kickbike med stora hjul ökar hastigheten man kan uppnå.

Glöm inte cykelhjälmen och skyddsutrustning när barnen ger sig ut! Vi har ett stort utbud av hjälmar och tillbehör till sparcyklarna som gör barnen extra synliga. Fäst extra lampor och ringklockor för att signalera till andra att barnen närmar sig, och lås cykeln med ett kodlås när ni lämnar den. Välj det tillbehör ni önskar bland vårt utbud här.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.