Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Sparkcyklar och trehjulingar

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Nyhet
Pris
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Karakter

Artiklar 1-52 av 104

Sätt fallande sortering
Page
per page

Andra gillar också:

Cyklar, sparkcyklar och trehjulingar finns i ett antal olika varianter så att de kan anpassas till barnets behov och utveckling. Med hjälp av en cykel kommer barnen att kunna ta sig runt mer på egen hand, samtidigt som färdigheter som motorik, balans, platskänsla och igenkännande utvecklas och utmanas. Löpcykeln och balanscykeln kan göra övergången från stödhjul till cykling själv till en enklare inlärningsprocess. Med balanscykeln tränar barnet balans och behärskar cykeln och dess rörelser. När barnen växer och utvecklar sina färdigheter försvinner stödhjulen och det är större cyklar och sparkcyklar som gäller.

Sparkcyklar finns i olika utföranden och versioner, med både två hjul, tre hjul, fyra hjul, stora hjul, små hjul, breda och smala hjul. Behoven är många och möjligheterna ännu fler. En trehjuling är vanligtvis barnets första möte med en cykel. Detta tar barnet med på promenader på gården, gatan, lekplatsen - när barnets områden utvidgas. En trehjuling kan anpassas efter barnets behov, där barnet kan använda trehjulingen med föräldrarnas styrhjälp tills de kör helt själva. Sparkcyklar med tre och fyra hjul passar bäst för de små, medan sparkcyklar med två hjul är lämpliga för äldre barn. Små hjul passar bäst för de yngsta barnen, medan stora hjul ökar sparkcykelns hastighet.

Glöm inte hjälmen och skydd när du ska ut och testa dina färdigheter! Vi har ett stort utbud av hjälmar och tillbehör till sparkcyklar och cyklar som gör dig extra synlig och säker. Fäst extra lampor och ringklockor för att signalera till andra att du kommer, och lås cykeln med ett kodlås när du parkerar den. Välj de tillbehör du vill ha från vårt urval här.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.