Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Elbilar för barn

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder

13 artiklar

Sätt fallande sortering
per page

Se vårt stora utbud av elbilar och andra elfordon för barn! I denna kategori hittar du elbilar som påminner om riktiga bilar från världsberömda bilmärken, samt olika versioner av fyrhjulingar, motorcyklar och större fordon. Om du behöver extra utrustning för ditt fordon kan du också hitta den här. Fordonen finns i olika storlekar och färger som passar barn i flera åldrar. Flera av fordonen har plats för ett barn i taget, men du kan också hitta bilar med plats för flera.

Våra elbilar har kraftfulla batteripaket och däck som ger bra grepp på de ytor barnen ska färdas på. Låt barnen lära sig hur de ska bete sig i trafiken i en säker miljö och i en hastighetsstyrd miljö. Några av fordonen har sina egna smarta barnlås i växellådan så att barnen kan lära sig att manövrera bilen med lägsta hastighet innan de kör iväg i flera hastighetsnivåer. Låt barnen styra bilen själva, eller välj en som de vuxna kan styra med en fjärrkontroll. Elbilar är en riktigt rolig leksak för alla bilintresserade barn som älskar lite fart och spänning!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.