Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Classic Bean Bag Game - Roligt kastspel med ärtpåsar

Tactic tillverkar olika slags spel för både barn och vuxna

Tactic är en av Europas största tillverkare av brädspel och utomhusspel för både barn och vuxna. Tactic tillverkar några av de mest populära barnspelen, familjespelen, resespelen och kortspelen som finns. Hos oss hittar du både klassiska och nya spel från Tactic som tar marknaden med storm.

Vårt lågpris: 252:-
I lager
SKU
03193-99
   

Spela det klassiska kastspelet Bean Bag Game - spelet där du ska kasta ärtpåsarna och träffa hålet på måltavlan! I detta roliga sällskapsspel måste du kasta ärtpåsarna på brädan och samla så många poäng som möjligt. Om du lyckas kasta ärtpåsarna genom hålet på brädan får du fler poäng! Detta är ett roligt spel för hela familjen och är perfekt att ta med i trädgården eller på stranden. Reglerna är enkla att följa, och spelet tar lite plats att lagra. Du kan också ladda ner en app, så blir det lättare att räkna ut poäng.

Innehåller:

  • 2 måltavlor
  • 8 ärtpåsar

Detaljer:

  • Antal spelare: från 2
  • Speltid: från 20 minuter
  • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell54927
EAN6416739549279
VarumärkeTactic
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.