Strykpärlor, Aqua beads, smyckespärlor, diamond painting

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder
Interesse

Artiklar 1-40 av 211

Page
per page

Pärlor och tillbehör för pärlning och lek med smyckespärlor, strykpärlor, rörpärlor, vattenpärlor och diamond painting.

Att leka med färgglada pärlor ger barn viktiga kunskaper om form och färg, bidrar till utvecklingen av finmotoriken, utmanar fantasin och kreativiteten samt ger rolig lek både på egen hand och tillsammans med andra. Låt barnen pärla smycken och armband med pärlor, tråd och berlocker. Pärla roliga former och färgglada mönster med trådpärlor, och se hur deras konstverk förvandlas från lösa pärlor till färdiga motiv. Använd schabloner eller skapa dina egna mönster och se hur vattenpärlor smälter samman i kontakt med vatten. Att leka med pärlor är en rolig och mångsidig pysselaktivitet där barn kan vara kreativa samtidigt som de utvecklar viktiga färdigheter.

Skapa oändliga mönster med smyckespärlor, pärlor man stryker eller vattenpärlor, och se hur kreativa projekt skapas med hjälp av mallar och instruktioner eller genom att låta din fantasi flöda. Gemensamt för pärlprojekten, oavsett om det är tråd, vatten eller strykjärn med i bilden - är att det kan pärlas och ändras i det oändliga tills pärlorna möter vattnet, värmen eller knuten har knutits.

Strykpärlor är kanske den mest kända och populära formen av pärlor och lek med pärlor. Här kan barnet utveckla finmotorik, färgigenkänning och öga-hand-koordination från tidig ålder. Låt barnen skapa sina egna kreativa mönster eller använd definierade mallar, fäst pärlorna på pärlplattan, lägg på strykpapper och använd ett strykjärn för att värma pärlorna så att de smälter ihop och förseglar motivet. Strykpärlor är klassiska rörpärlor i oändligt många färger, med stora pärlor för de yngsta barnen och mindre pärlor för större barn. Strykpärlor kräver värme för att motiven ska fastna och bör alltid göras med en vuxen. Strykpärlor är något alla barn känner till, det låter dem vara kreativa och skapa sina alldeles egna mönster, former och skapelser.

De magiska vattenpärlorna smälter ihop när de kommer i kontakt med vatten. Pärla ditt motiv på tavlan, spraya med vatten och se hur pärlorna expanderar och smälter ihop. Detta ger ett hållbart motiv efter lite torktid. Vattenpärlor har många av de samma egenskaperna som andra pärlor, men här pärlar barnen helt utan användning av värme och vattenpärlor är helt säkra för barn att leka med ensamma. Designa vackra motiv med vattenpärlor, använd din fantasi eller motivark för att skapa vackra motiv. Kulformade, kristallformade och diamantformade vattenpärlor läggs på pärlplattan, innan du sprayar på vatten kan du byta motiv så mycket du vill, när pärlorna kommer i kontakt med vatten låses motivet.

Att tillverka halsband, armband och andra smycken är populärt för barn i alla åldrar. Små pärlor, stora pärlor, bokstavspärlor, kristallpärlor, snäckor, fjädrar och band - allt du behöver för att skapa din egen design och dina alldeles egna konstnärliga tillbehör. Låt det glittra, fläta ihop, använd låshakar eller ändstycken, kombinera färger och former – möjligheterna är oändliga. Med bokstavspärlor och sifferpärlor kan du göra smycken med namn, hemliga koder eller meddelanden. Smyckespärlor ger oändligt med kreativa möjligheter och roliga projekt, och det är lika roligt att göra smycken ensam som tillsammans med andra. Och pärlor är inte bara för att göra smycken - gör nyckelringar, snören, tavlor och mycket mer. Möjligheterna begränsas bara av din fantasi! Skapa din egen smyckesverkstad - här hittar du allt du behöver.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.