Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Maxi dinosaurie - låda med pärlor och pärlplatta - 600 Maxi pärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 165:-
I lager
SKU
03202-39
   

Tycker du om dinosaurier och att pärla? Då är denna pärlsats perfekt för dig! I denna lådan får du ca. 600 Hama Maxi pärlor och 1 genomskinlig dinosaurie-pärlplatta som du kan pärla häftiga dinosaurier med. Det följer även med motivark och instruktioner som visar hur du ska pärla de olika figurerna.

Innehåll:

  • Ca. 600 Hama Maxi pärlor
  • 1 Hama Maxi pärlplatta - Dinosaurie
  • 6 pärlfötter
  • Motivark
  • Instruktioner
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek ålder: Från 3 år

Hama Maxi är speciellt utformad för småbarn, och Maxi pärlorna är något större än vanliga pärlor så de passar bra i barnets hand.

Mer information
Modell3-8742
EAN028178087425
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.