Hama Midi rörpärlor i burk - 4000 pärlor och 3 pärlplattor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 141:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03202-57
   

Denna burk innehåller ca 4000 pärlor samt tre pärlplattor i form av ett hjärta, en sexkant och en blomma. Att pärla är en kreativ aktivitet som verkligen sätter finmotoriken och koncentratrionen på prov. Det ingår också strykpapper som du kan använda för att göra dina motiv permanenta.

Inneholder:

  • 4 000 Hama Midi rörpärlor
  • 3 Hama Midi pärlplattor - hjärta, sexkant och blomma
  • Motivark
  • Instruktioner
  • Förvaringsburk med rosa lock

Detaljer:

  • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell3-2051
EAN028178020514
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.