Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Hama Midi Förvaringslåda med 6000 pärlor och 3 pärlplattor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 228:-
I lager
SKU
06183-65
   

Praktisk förvaringsbox fylld med 6000 pärlor i olika färger. Med sorterade pärlor blir det både roligare och enklare att pärla. Denna box har plats för både pärlor och pärlplattor. Boxen har bärhandtag och är smidig att ta med sig.

  • Innehåll: 6000 pärlor, 3 pärlplattor, inspirationsbilder, strykpapper och instruktioner.
  • Mått: L16,5 x B15,5 x H13 cm
  • Rek.ålder: från 5 år

Rekommenderas ej för barn under 3 år

Mer information
Modell3-6701
EAN028178067014
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.