Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Maxi Stick Box stiftpärlor och pärlplattor - 300 delar

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 210:-
I lager
SKU
12202-52
   

Med den här lådan kan du skapa vackra mönster och motiv med Hama Maxi-stiftpärlor. I den praktiska lådan hittar du hela 300 stiftpärlor, två pärlplattor samt motivark med inspiration. Hama Maxi stick är ett system som gör det möjligt för barn att skapa färgglada mönster med pärlor formade som ett stift som fästs på plattor med hål i. Stiften är lätta att hålla i för små barns händer.

Innehåll:

  • 300 Hama Maxi-stiftpärlor
  • 2 Hama Maxi pärlstav med hål
  • Motivark

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell3-9641
EAN028178096410
VarumärkeHama
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.