Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Maxi Stick Box stiftpärlor och pärlplattor - 300 delar

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

Vårt lågpris: 192:-
I lager
SKU
12202-52
   

Med den här lådan kan du skapa vackra mönster och motiv med Hama Maxi-stiftpärlor. I den praktiska lådan hittar du hela 300 stiftpärlor, två pärlplattor samt motivark med inspiration. Hama Maxi stick är ett system som gör det möjligt för barn att skapa färgglada mönster med pärlor formade som ett stift som fästs på plattor med hål i. Stiften är lätta att hålla i för små barns händer.

Innehåll:

  • 300 Hama Maxi-stiftpärlor
  • 2 Hama Maxi pärlstav med hål
  • Motivark

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell3-9641
EAN028178096410
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.