Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Maxi Stick - stiftpärlor och nallebjörn-pärlplatta - 140 stiftpärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 122:-
I lager
SKU
01217-76
   

Med denna stiftpärlsats med nallebjörnplatta kan du enkelt pärla olika nallebjörnar. När du är klar kan du börja om och pärla en annan variant. Möjligheterna är många, och det är lika kul varje gång!

Innehåller:

  • Handla om. 140 Hama Maxi Stick-pärlor
  • 1 pärlplatta - nallebjörn
  • Motivark

Detaljer:

  • Ålder: från 3 år

Hama Maxi Stick är ett system som gör det möjligt för barn att skapa färgglada mönster med pärlor formade som ett stift som fästs på plattor med hål i. Stiften är enkel att hålla i små barns händer.

Mer information
Modell3-9668
EAN028178096687
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.