Aquabeads Mega Bead Refill plastlåda - med 2400 vattenpärlor i 24 färger

Aquabeads vattenpärlor - ett kreativt och roligt sätt att pärla!

Aquabeads-pärlorna ser ut som vanliga små färgglada kulor, men i kontakt med vatten händer något magiskt. Med Aquabeads vattenpärlor pärlar du ihop små färgglada pärlor i olika kombinationer, sprejar över med vatten och ser hur de direkt fäster sig till varandra. Vattenpärlorna liknar strykpärlor men man fäster ihop pärlorna utan att stryka, bara med vatten. Aquabeads vattenpärlor är lätta för barn att använda på egen hand. De är så roliga, nästan som magi!

Vårt lågpris: 308:-
I lager
SKU
06226-18
   

Fyll på ditt förråd av Aquabeads vattenpärlor med detta Mega Bead Refill paket som innehåller 2400 vattenpärlor i 24 färger. Aquabeads är de ursprungliga vattenaktiverade pärlorna.

Denna plastlåda kommer med 2400 vattenpärlor i 24 färger. När du har pärlat önskat motiv på din tavla spraya kreationen med vatten och låt den torka i minst 60 minuter. Pärlorna kommer att smälta ihop som magi! Denna låda med stjärnmotiv kommer med både runda och juvelformade pärlor för kreativ design och mönster. Den praktiska lådan ser till att du har alla dina vattenpärlor på en och samma plats så att du kan ta med dig din hobby överallt.

Innehåller:

  • 2400 vattenpärlor
  • Plastlåda

Detaljer:

  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell31502
EAN5054131315026
VarumärkeAquabeads
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.