Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Maxi rörpärlor i box - 600 pärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 107:-
I lager
SKU
03202-45
   

Hama Maxi är speciellt utvecklade för småbarn, och Maxi rörpärlor är lite större än vanliga pärlor så att de passar bra in i barnets hand. Hama Maxi rörpärlor i box innehåller 600 pärlor i 6 olika färger så att du har många färger att välja mellan när du sätter igång med pärlandet.

Innehåll:

  • Ca 600 Hama Maxi rörpärlor i 6 olika färger

Detaljer:

  • Rek ålder: Från 3 år
Mer information
Modell3-8571
EAN028178857165
VarumärkeHama
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.