Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smyckespärlor

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Nyhet
Varumärke
Ålder

32 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

32 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Att tillverka halsband, armband och andra smycken är populärt för barn i alla åldrar. Små pärlor, stora pärlor, bokstavspärlor, kristallpärlor, snäckor, fjädrar och band - allt du behöver för att skapa din egen design och dina alldeles egna konstnärliga tillbehör. Låt det glittra, fläta ihop, använd låshakar eller ändstycken, kombinera färger och former – möjligheterna är oändliga. Med bokstavspärlor och sifferpärlor kan du göra smycken med namn, hemliga koder eller meddelanden.

Smyckespärlor ger oändligt med kreativa möjligheter och roliga projekt, och det är lika roligt att göra smycken ensam som tillsammans med andra. Och pärlor är inte bara för att göra smycken - gör nyckelringar, snören, tavlor och mycket mer. Möjligheterna begränsas bara av din fantasi! Skapa din egen smyckesverkstad - här hittar du allt du behöver.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.