Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pärlor och tillbehör

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Pris
Serie
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder

Artiklar 1-52 av 236

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 236

Page
per page
Sätt fallande sortering

Att leka med färgglada pärlor ger barn viktiga kunskaper om form och färg, bidrar till utvecklingen av finmotoriken, utmanar fantasin och kreativiteten samt ger rolig lek både på egen hand och tillsammans med andra. Låt barnen pärla smycken och armband med pärlor, tråd och berlocker. Pärla roliga former och färgglada mönster med trådpärlor, och se hur deras konstverk förvandlas från lösa pärlor till färdiga motiv. Använd schabloner eller skapa dina egna mönster och se hur vattenpärlor smälter samman i kontakt med vatten. Att leka med pärlor är en rolig och mångsidig pysselaktivitet där barn kan vara kreativa samtidigt som de utvecklar viktiga färdigheter.

Skapa oändliga mönster med smyckespärlor, pärlor man stryker eller vattenpärlor, och se hur kreativa projekt skapas med hjälp av mallar och instruktioner eller genom att låta din fantasi flöda. Gemensamt för pärlprojekten, oavsett om det är tråd, vatten eller strykjärn med i bilden - är att det kan pärlas och ändras i det oändliga tills pärlorna möter vattnet, värmen eller knuten har knutits.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.