Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Byggsatser

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Serie
Varumärke
Ålder
Karakter

Artiklar 1-52 av 113

Sätt fallande sortering
Page
per page

Att leka med byggsatser och modellsatser hjälper till att ge barnen en känsla av mästra saker. Med hjälp av många små delar kan det byggas bilar, båtar, flygplan, helikoptrar och mycket mer - och om du fäster på en motor blir det extra kul. Bygg enligt instruktionerna för ett specifikt slutresultat, eller bygg enligt din egen fantasi och bestäm resultatet själv.

Här hittar du ett brett urval av byggsatser och modellsatser som barnen kan leka med på egen hand eller i samarbete med andra. Vi har kit med olika svårighetsgrader där barnet kan utmana sina motoriska färdigheter, samt låta sin fantasi och kreativitet få fria tyglar. I denna kategori hittar du mycket enkla byggsatser och byggalternativ för de yngsta, i tillägg till mer avancerade byggsatser med interaktiva slutresultat för de äldre barnen. Låt byggnöjet börja!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.