Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus Basic Value Pack - byggsats med 1200 bitar och 2 byggplattor - basicfärger

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

Vårt lågpris: 395:-
I lager
SKU
10202-6
   

Byggsatsen från Plus-Plus består av 1200 bitar i 10 olika grundfärger samt 2 basplattor. Det ingår också ett instruktionshäfte fullt av inspiration för dina byggverk.

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt designsystem där barnet kan vara kreativt och stärka motorik genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontellt och skapa en platt 2D-mosaik, eller så kan du skapa en 3D-modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designad och tillverkad i Danmark
  • Fri från BPA och Ftalater

Innehåller:

  • 1200 Plus-Plus i basicfärger
  • 2 byggplattor
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: Varje del mäter 20mm x 12mm
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell3320
EAN5710409105828
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.