Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO Builder Kreativ byggsats 34589 - med 271 delar

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 630:-
Tillfälligt slut
SKU
7124

Med BRIO Builder Creative Set 34589 med totalt 271 delar kan du låta fantasin flöda. Vad vill du göra? Ett hus, ett rymdskepp eller en robot? Vad vill du bygga? Detta är det ultimata kreativa byggsetet med verktyg och nya delar som inspirerar till bygglek. Den enda gränsen för vad du kan skapa är din fantasi!

Designa, bygg och bygg om!

Perfek byggsats för att testa tankesättet hos små och stora byggentusiaster. Detta Brio Builder-set har flera komponenter man kan behöva och önska sig ifall man vill bygga nästan vad som helst. Med 271 delar inklusive verktyg som är lätta för små barn att använda, samt flera trä- och plastdelar att basera konstruktionerna runt. Alla detaljer i trä kommer från FSC-certifierat trä.

Innehåller:

  • Byggdelar
  • Verktyg
  • Skruvar, muttrar, spikar
  • Specialdelar

Detaljer:

  • Mått: 56 x 40 x 9 cm (LxHxD)
  • Antal delar: 271
  • Ålder: från 3 år

 

Mer information
Modell34589
EAN7312350345896
VarumärkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.