Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO Builder Record and Play byggsats 34592 - 68 delar

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 303:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-212
   

Väck dina BRIO-skapelser till liv med BRIO Record and play set - den perfekta byggsatsen för att utmana fantasin hos blivande små ingenjörer. Byggsatsen består av 67 delar, en inspelnings- och uppspelningsenhet och användarvänliga verktyg, så att du kan bygga dina kreativa skapelser. Inspelnings- och uppspelningsenheten tar konstruktionen till en ny nivå när du kan anpassa leksakerna med inspelat tal och musik.

Brio Record and play låter barns byggset komma till liv med ljud- och röstinspelningar. Färgglada komponenter och verktyg gör att barn snabbt kan bygga coola leksaker som fordon och robotar. Lägg till den batteridrivna inspelaren till skapelsen för att ta rollspelet och byggsatsen till en ny nivå.

Innehåller:

  • Inspelnings- och uppspelningsenhet
  • Byggnadsdelar
  • Verktyg
  • Inspirationshäfte

Detaljer:

  • Mått: 25 x 20 x 7 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (ingår)
  • Ålder: från 3 år

Med Brio Builder får barn både fysiska och mentala utmaningar som ger lärdomar på ett minnesvärt och roligt sätt. När barnen bygger nya skapelser tränas finmotorik och öga-hand-koordinationen. Använd fantasin, problemlösningsförmågan och det logiska tänkandet för att skapa något spännande som man kommer att minnas länge.

Mer information
Modell34592
EAN7312350345926
VarumärkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.