Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO Builder byggsats 34587 - med 136 delar

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 373:-
I lager
SKU
5087
   

Designa och bygg dina egna kreativa konstruktioner med BRIO Builder Construction Set 34587!

Med de 136 olika komponenterna och det medföljande verktyget kan du bygga nästan allt du vill. Byggsetet är ett roligt sätt att träna öga-hand-koordinationen på, såväl som barnens kreativa sätt att tänka. Detta BRIO Builder-set innehåller allt du behöver när det gäller byggnadsdelar, skruvar, muttrar och verktyg.

Designa, bygg och bygg igen, igen och igen.

Det här är ett perfekt byggset för att utmana små byggentusiasters tankesätt, och BRIO Builder-setet har alla komponenter du behöver för att bygga nästan vad som helst. Setet kommer med 136 delar inklusive verktyg som är lätta för små barn att använda, samt flera trä- och plastdelar att basera strukturerna runt.

Innehåller:

  • Byggkomponenter i plast och trä
  • Verktyg
  • Skruvar, muttrar och spikar
  • Specialtillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 136
  • Mått: 31 x 20 x 9 cm (LxHxD)
  • Material: plast, trä
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell34587
EAN7312350345872
VarumärkeBRIO

Verktyg

Satsen kommer med allt du behöver för att bygga nästan vad som helst.

135 delar

Trä- och plastkomponenter, verktyg, skruvar, muttrar med mera.

Specialdelar

Bygg tuffa fordon med bland annat hjul, kåpa och krok.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.