Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus BIG Basic mix - 150 byggklossar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 275:-
I lager
SKU
02202-114
   

Plus-Plus BIG size passar perfekt för små händer med stora visioner. Plus Plus BIG Basic innehåller 150 stora byggklossar i färgerna röd, blå, grön, gul, orange, lila, svart och vit.

Denna byggsats medför till en ändeslös och rolig lek för barn som drar igång utvecklingen av sina finmotoriska färdigheter, igenkännande av färger, mönster och sortering. Allt mixat med lek och kreativitet.

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåll:

  • Plus Plus BIG basic 150 byggklossar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 50 x 30 mm per byggkloss
  • Rek ålder: Från 1 år
Mer information
Modell3272
EAN5710409200783
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.