Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Builder motorset 34591 - byggsats med 120 delar och motor

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 384:-
I lager
SKU
05195-210
   

Ge din BRIO byggare spännande möjligheter med denna BRIO Builder-motorsatsen. Byggsatsem utmanar fantasin hos potentiella ingenjörer och kommer med över 120 delar, inklusive en fullt fungerande batteridriven motor. Motorn har tre funktioner: framåt, bakåt och stopp.

Motorsetet består av 120 delar, och delarna är kompatibla med alla BRIO Builder-produkter – så att barn kan utöka sitt bygguniversum för ännu mer imponerande konstruktioner. Verktygen som ingår är lätt att använda och det följer även med en manual för inspiration - nu är det dags för de små ingenjörerna att starta egna projekt direkt.

Innehåller:

  • Batteridriven motor
  • Verktyg
  • Byggdelar
  • Specialdelar

Detaljer:

  • Mått: 31 x 20 x 7 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ingår ej)
  • Material: plast, trä
  • Ålder: från 3 år

Med Brio Builder får barn både fysiska och mentala utmaningar som ger lärdomar på ett minnesvärt och roligt sätt. När barnen bygger nya leksaker tränas finmotoriken och öga-hand-koordinationen. Använd fantasin, problemlösningsförmågan och det logiska tänkandet för att skapa något spännande som man kommer att minnas länge.

Mer information
Modell34591
EAN7312350345919
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.