Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Plus Plus Basplattor 2-pack

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

Vårt lågpris: 85:-
I lager
SKU
21463
   

Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som främjar barnets finmotorik och kreativitet samtidigt som man även övar upp sin koncentration och sitt tålamod. Detta paket innehåller två gröna basplattor.

Plus Plus: en form - oändliga möjligheter. Designat och tillverkat i Danmark av BPA-fri och PVC-fri polyetylenplast.

Innehåll:

  • 2x Plus Plus basplattor

Detaljer:

  • Mått: 12 x 12 cm
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell4022
EAN5710409102414
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.