Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Byggsatser

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Nyhet

8 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

8 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke.

Med sitt enkla och rena designspråk bidrar leksaker från BRIO till att stimulera barnens fantasi och visa dem en värld där fantasin är det enda som sätter gränser. Detta är filosofin som det kända märket baserar hela sitt sortiment på.

Med BRIO Builder får barn både fysiska och mentala utmaningar som ger lärande på ett minnesvärt och roligt sätt. När barn bygger nya leksaker tränas finmotoriken och öga-hand-koordinationen. Använd din fantasi, problemlösningsförmåga och det logiska tänkandet för att skapa något spännande som kommer att kommas ihåg länge.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.