Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO Brandstation 33833

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 495:-
Tillfälligt slut
SKU
20914

På BRIOs brandstation måste man vara beredd på utryckning. När olyckan är framme, kan du ta rutschkanan ned till brandbilen som står redo för att åka ut på uppdrag. Glöm inte att starta sirenerna. Det finns en heliopterplatta på taket som kan användas om det är riktigt bråttom (helikopter ingår ej). 

  • Storlek: 27 x 18,8 x 23,6 cm.
  • Rekommenderad ålder: från 3 år.
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ingår ej).
Mer information
Modell33833
EAN7312350338331
VarumärkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.