Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Brandstation 33833

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 414:-
I lager
SKU
20914
   

På BRIOs brandstation måste man vara beredd på utryckning. När olyckan är framme, kan du ta rutschkanan ned till brandbilen som står redo för att åka ut på uppdrag. Glöm inte att starta sirenerna. Det finns en heliopterplatta på taket som kan användas om det är riktigt bråttom (helikopter ingår ej). 

  • Storlek: 27 x 18,8 x 23,6 cm.
  • Rekommenderad ålder: från 3 år.
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ingår ej).
Mer information
Modell33833
EAN7312350338331
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.