Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO World RC-lokomotiv med styrning - 33213

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 288:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
1161
   

Ta kontrollen med detta fjärrstyrda lok från BRIO! Med fjärrkontrollen är det du som bestämmer om loket ska köra framåt, bakåt, stanna, tuta och sätta på eller stänga av strålkastarna. Allt du behöver göra är att dra i reglaget och trycka på de två knapparna.

2-kanals infrarött tåg med ljud och ljus. Kontrollen kan styra två tåg samtidigt, du kan enkelt byta från kanal A till B eller tvärtom.

Innehåller:

  • 1 Brio Tog
  • 1 kontroll med spak

Detaljer:

  • Mått: 10,5 x 5,1 cm (BxH)
  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell33213
EAN7312350332131
VarumärkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.