Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO Labyrint 34000 - ett klassiskt spel i trä

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 383:-
I lager
SKU
64
   

Detta labyrintspel från BRIO i olika modeller har underhållit och fascinerat spelare i olika åldrar sedan 1946 - och är fortfarande lika populärt. Spelet kan spelas av en eller flera spelare och går ut på att balansera en kula genom labyrinten med hjälp av de två rattarna på sidorna och samtidigt undvika alla de små hålen. Ser det enkelt ut? Prova så får du se. Ju längre du kommer utan att kulan faller ner i något av hålen längs banan, desto högre poäng får du.

Erfarna spelare kan öka svårighetsgraden genom att spela med två kulor eller på tid. Spela på ett fast och stabilt underlag. Kulan placeras där pilen pekar och sedan är det dags att ta kulan genom labyrinten, längs den markerade linjen med hjälp av rattarna. Om kulan faller i ett hål börjar nästa spelomgång vid pilen igen (seriespel) eller vid närmaste  vinkel eller hörn där kulan föll ner. I turneringar kan man spela serier om tre eller fler omgångar. Den spelare som har flest poäng i slutet vinner.

Detta spel utmanar och främjar koncentrations- och reaktionsförmågan samt tålamodet.

Innehåller:

  • BRIO Labyrintspel

Detaljer:

  • Mått: 31,5 x 39,0 x 10,5 cm (BxHxD)
  • Ålder: från 6 år

Mer information
Modell34000
EAN7312350340006
VarumärkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.