Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Brio Klassisk järnväg - figur 8 tågbana - 33028

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 384:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
1156
   

En klassisk järnväg i figur-8-set med trädetaljer för de yngsta barnen. Ta loket ut på ett äventyr längs den klassiska järnvägen i figur 8 format. Stanna till vid tågstationen som är helt i trä och fortsätt längs tågbanan, passera förbi träd och en bro. Massor med kul lek för de yngsta lokförarna med BRIOs klassisak järnväg i figur-8-set!

  • Klassiskt startset med 22 delar
  • Lok med två vagnar
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell33028
EAN7312350330281
VarumärkeBRIO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.