Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Brio Tågbana Klassisk figur-8-set - med tåg och station 33028

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 475:-
Tillfälligt slut
SKU
1156

En klassisk järnväg i figur-8-set med trädetaljer för barn över 2 år. Ta loket ut på ett äventyr längs den klassiska järnvägen i figur 8 format. Stanna till vid tågstationen som är helt i trä och fortsätt längs spåren, passera förbi träd och en bro. Massor med kul lek för de minsta lokförarna med BRIOs klassiska järnväg i figur-8-set!

Alla träleksaker från BRIO är gjorda av trä från FSC-certifierat trämaterial.

Innehåller:

  • 1 tågstation
  • 1 lok
  • 2 tågvagnar
  • 1 spårväxel
  • 3 träd
  • 14 spår, svängar

Detaljer:

  • Mått: 85 x 45 cm
  • Mål förpackning: 35,5 x 27 x 8 cm (BxHxD)
  • Material: trä, plast, magnet
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell33028
EAN7312350330281
VarumärkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.