Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Brio RC Racerbil med fjärrkontroll 30408 - svart

-15%

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

15%
Kampanjpris 395:- 467:- Du sparar: 72,-
I lager
SKU
07206-201
   

Denna radiostyrda bil från BRIO kommer med en fjärrkontroll som är enkel att hantera, vilket gör att leksaken passar  de yngsta från 2 år. Den svarta bilen med vita detaljer blir snabbt en stor favorit hos barnen, och låter dem öva på sin finmotorik samtidigt som de har riktig roligt.

Bilen kör i ett lugnt tempo vilket gör den enkel att hantera, och den köra framåt, bakåt och svänga åt höger och vänster. I början kan man använda sig av ett och ett kommando, och i takt med att barnet växer kan man öka nivån genom att kombinera kommandon som att både köra framåt och svänga samtidigt.

Innehåll:

  • BRIO Racerbil - svart
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Batteribehov: 7 x AA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell30408
EAN7312350304084
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.