Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO World Det stora lokstallet 33736 - med vändskiva och 5 dörrar

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 552:-
Tillfälligt slut
SKU
5085

Vart parkerar tågen? I lokstallet såklart! Använd vändskivan för att placera tågen i sina individuella stall. Bakdörren kan också öppnas för att komma åt tågen från baksidan. Fem fordon får plats inne i stallet. Vändskiva ingår.

Lokstallen från BRIO är gjord av trä, med plastelement. Alla delar i trä kommer från FSC-certifierade skogar.

Innehåller:

  • 1 lokstall
  • 1 vändskiva

Detaljer:

  • Mått: 43,3 x 10,7 cm (BxH)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell33736
EAN7312350337365
VarumärkeBRIO
BRIO Lokstall 33736 med vendeskive med spor BRIO Lokstall 33736 med vendeskive med spor

Vändskiva

Placera tågen i sina individuella stall.

Stallen har 5 dører som kan åpnes og lukkes Stallen har 5 dører som kan åpnes og lukkes

5 dörrar

Öppna och stäng stalldörrarna vid avgång och tillträde.

Med skyve dør bak for alternativ tilgang til togene Med skyve dør bak for alternativ tilgang til togene

Skjutdörr

Bakdörren kan öppnas för enkel åtkomst till tågen bakifrån.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.