Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Uppblåsbara pooler och barnpooler

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder

24 artiklar

per page

Uppblåsbara pooler, pooler med rutschkana och barnpooler med leksaker!

Njut av ett svalkande dopp i sommarvärmen med din egen uppblåsbara pool. Pooler som är uppblåsbara är lätta att fylla med luft, och tar liten plats både när de används och när de ska förvaras. Uppblåsbara pooler är särskilt lämpliga för lite yngre barn. Uppblåsbara simbassänger ger dig snabbt enkel och rolig lek i vattnet hemma i din egen trädgård eller på verandan.

Uppblåsbara pooler gör det lätt att svalka sig i sommarvärmen, och det är ett snabbare alternativ till en promenad på stranden, speciellt för små och kanske lite otåliga barn. Uppblåsbara pooler finns i många olika former som runda, avlånga, fyrkantiga, de kan ha rutschkanor eller så kan du koppla vattenslangen till en rolig fontän. Poolen kan vara sammansatt av två små pooler, med olika motiv och färger – här är utbudet stort och det är lätt att hitta något som passar alla smaker eller som passar din uteplats.

Lätt att installera och underhålla. Det rekommenderas att ställa poolen på en plan yta, utan vassa kanter och liknande. Se dessutom till att ytan är ren innan du blåser upp poolen. Ta gärna ut poolen ur lådan och låt den sträcka sig lite i solen innan den blåser upp. Tänk på att de yngsta barnen aldrig får simma ensamma utan alltid under uppsikt av vuxna.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.