Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Rainbow Ring aktivitetspool - med spel och vattenspridare - 380 liter

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 694:-
I lager
SKU
6900
   

Sommaren är räddad! Ingen behöver väl åka utomlands när man har den här fantastiska poolen från Intex. Om du köper denna produkt så kommer din trädgård bli den mest populära lekplatsen på hela gatan, för detta är så mycket mer än bara en pool. Detta är ett riktigt poolpalats, med rutschkana, ringspel och bollspel, så det är mer än bara en pool!

Denna modell består av två bassänger som sitter ihop med en färgglad rutschkana. I den lilla poolen finns det möjligheter för ringkastning - kasta ringar och se om du kan pricka pinnarna som sitter fast i bågen som finns ovanför bassängen och små ringar med hål man kan kasta bollar genom. På den ena poolen är det roliga små rutschkanor längs kanten så att du kan rulla bollarna neråt - jättekul. På extra varma dagar kan man koppla in trädgårdsslangen för att svalka av sig på vattenspridaren som finns i bågen.

  • Kapacitet: 380 liter
  • Med ringspel och bollspel
  • Koppla in trädgårdsslangen till poolen för att aktivera vattenspridaren

Det är enkelt att blåsa upp och sätta ihop poolen. Sätt poolen på ett så platt underlag som möjligt, utan skarpa kanter och liknande. Se också till att ytan är rengjord innan du blåser upp poolen. Ta gärna poolen ur lådan och låt den sträcka sig lite i solen innan den blåses upp. 

Innehåll:

  • 1 Rainbow Ring pool med rutschkana och vattenspridare
  • 4 uppblåsbara ringar
  • 6 bollar
  • Reparationspaket

Detaljer:

  • Mått: 297 x 193 x 135 cm (LxBxH)
  • Vikt förpackning: 7 kg
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Används under uppsikt av en vuxen. Pump medföljer ej, utan måste köpas separat.

 

Mer information
Modell57453NP
EAN6941057402499
VarumärkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.