Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Friendly Goldfish Baby Pool - uppblåsbar barnbassäng - fisk- 36 liter

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 91:-
I lager
SKU
05205-06
   

Denna söta Friendly Goldfish pool från Intex rymmer 36 liter och är perfekt för de yngsta barnen. Barnpoolen är formad som en söt liten guldfisk, och är 140 x 124 cm stor. Kanten är 34 cm hög och passar utmärkt som plaskdamm för de yngsta som precis lärt sig sitta själv.

Den är lätt att installera och underhålla. Det rekommenderas att placera poolen på ett plant ställe, utan vassa kanter och liknande. Se dessutom till att ytan är ren innan du blåser upp poolen. Ta gärna upp poolen ur lådan och låt den sträcka sig lite i solen innan man blåser upp den.

Innehåll:

  • Intex Friendly Goldfish babybassäng
  • Reparationsset

Detaljer:

  • Mått: L140 x B124 x H34 cm
  • Volym: 36 liter
  • Rek.ålder: Från 1 år

OBS: Används under uppsikt av vuxen. Pump medföljer ej (säljs separat).

Mer information
Modell57111NP
EAN6941057407654
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.