Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Soft Side Pool - uppblåsbar rund pool med mjuka väggar - 188 x 46 cm

Intex har producerat bassänger, pooler, uppblåsbara badleksaker, badmadrasser och simutrustning i över 40 år. Deras sortiment innehåller innovativa produkter med häftig design som passar hela familjen.

Vårt lågpris: 217:-
I lager
SKU
463
   

Med denna uppblåsbara Soft Side-pool från Intex kan du simma och svalka dig i sommarvärmen. De yngsta barnen kommer att älska denna runda, blå pool med mjuka väggar. Poolen är 188 x 46 cm stor och är utrustad med en dräneringsventil och kommer dessutom med en reparationssats. Väggarna består av 3 luftkammare i hållbart material, vilket ger poolen stabilitet.

Poolen är lätt att installera och underhålla. Det rekommenderas att placera den på en plan yta, utan skarpa kanter och liknande. Se också till att ytan rengörs innan du blåser upp poolen. Ta gärna poolen ur lådan och låt den sträcka ut sig lite i solen innan den blåses upp.

Innehåll:

  • Intex rund uppblåsbar pool
  • Reparationssats

Detaljer:

  • Mått: 188 x 46 cm
  • Kapacitet: 790 liter
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Barn bör endast använda poolen under uppsyn av en vuxen.

Mer information
Modell58431NP
EAN6941057454313
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.