Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Rainbow Cloud Baby pool - Uppblåsbar barnpool med regnbåge - 82 liter

Intex har producerat bassänger, pooler, uppblåsbara badleksaker, badmadrasser och simutrustning i över 40 år. Deras sortiment innehåller innovativa produkter med häftig design som passar hela familjen.

Vårt lågpris: 218:-
I lager
SKU
11195-31
   

Låt barnen svalka sig i sommarvärmen med denna roliga Rainbow Cloud-pool från Intex. Poolen är formad som ett moln och ovanför molnet finns en färgglad regnbåge. Regnbågen fungerar som ett soltak för de små och skyddar mot solen. Låt barnen plaska i denna söta pool som rymmer 82 liter vatten och samtidigt skyddar mot solen. Poolen levereras också med en reparationssats som är bra att ha vid eventuella skador.

Poolen är enkel att installera och underhålla. Det rekommenderas att placera den på en plan yta, utan skarpa kanter och liknande. Se också till att ytan rengörs innan du blåser upp poolen. Ta gärna poolen ur lådan och låt den sträcka ut sig lite i solen innan den blåses upp.

Innehåller:

  • Barnpool med regnbåge
  • Reparationssats

Detaljer:

  • Mått: 142 x 119 x 84 cm (LxBxH)
  • Kapacitet: 82 liter
  • Vikt: 10,4 kg
  • Rek ålder: från 1 år

Obs: Används under uppsyn av vuxen. Pump ingår inte i lådan, men måste köpas separat.

Mer information
Modell57141NP
EAN6941057413099
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.