Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Aquarium - Uppblåsbar barnpool med akvariummotiv - 152 x 56 cm 

Intex har producerat bassänger, pooler, uppblåsbara badleksaker, badmadrasser och simutrustning i över 40 år. Deras sortiment innehåller innovativa produkter med häftig design som passar hela familjen.

Vårt lågpris: 315:-
I lager
SKU
6908
   

Intex Aquarium Pool - en uppblåsbar pool som är lämplig för barn från 2 år och som har ett spännande och färgstarkt akvariemotiv. Den mäter 152 x 56 cm och rymmer 360 liter vatten. Poolen är lätt att blåsa upp, och även botten i poolen kan också blåses upp så att det blir mjukt att sitta, stå och röra sig i den.

Den är enkel att installera och underhålla, och det rekommenderas att placera den på en plan yta, utan vassa kanter och liknande. Se också till att ytan är rengjord innan du blåser upp poolen. Ta gärna poolen ut ur lådan och låt den sträcka ut sig lite i solen innan den blåses upp.

Innehåller:

  • Intex Aquarium barnpool
  • Reparationssats

Detaljer:

  • Mått: 152 x 56 cm
  • Kapacitet: 360 liter
  • Rek ålder: från 2 år

Obs: Används under övervakning av vuxna. Pump ingår inte i lådan, men måste köpas separat.

Mer information
Modell58480NP
EAN6941057454801
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.