Smoby Builder Max tramptraktor med släp - stor traktor med grävarm och skopa - från 3 år

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 697:-
I lager
SKU
03233-32
   

Stor traktor med pedaler från Smoby Builder Max med grävarm och frontlastare samt en släpvagn med en lastkapacitet på upp till 25 kg. En robust tramptraktor för barn från 3 år och uppåt med justerbart säte, ratt med mekaniskt horn och tjocka plasthjul för massa körglädje.

Den robusta ljusgula Smoby Builder Max-traktorn har pedaler som är lämpliga för barn, och erbjuder massa lek med högkvalitativ utrustning. En av traktorns höjdpunkter är den bakre grävarmen och den användarvänliga, rörliga frontlastaren med en lastvolym på 3 kg. Den roterande grävararmen är lätt att hantera så att små byggnadsarbetare kan lasta och lossa sitt material. För större byggmaterial kan föraren använda den stora lastaren. Två spakar gör det enkelt att höja och sänka frontlastaren, låsa den på plats för transport och tömma den genom att luta den.

  • Stor traktor med barnvänliga pedaler
  • Med bakre grävarm
  • Frontlastare med lastvolym: 3 kg
  • Släpvagn ingår, lastvolym: 25 kg

Förutom den funktionsrika tramptraktorn kommer den även med en enaxlad släpvagn för ännu mer nöje och lek. Vagnen har en rymlig lastyta och kan bära laster på upp till 25 kg. Med den medföljande kopplingsfästet är det enkelt att sätta på och lossa släpet via traktorns integrerade släpfordon. Builder Max är utmärkt utrustat vad gäller köregenskaper. Den bekväma sitsen har ett upphöjt ryggstöd och kan justeras i tre steg för att bättre anpassa barnets storlek. Ratten säkerställer ett säkert grepp och kommer med ett mekaniskt horn. De barnvänliga pedalerna i kombination med den integrerade smuts- och damm säkra kedjedriften och smidigt vridande skivstyrning gör det både enkelt och bekvämt för barn att köra.

  • Sätet kan justeras i 3 steg
  • Ratt med säkert grepp
  • Med mekaniskt horn
  • Integrerad kedjedrift
  • Robusta, tjocka plasthjul

Smoby Builder Max är en mångsidig traktor som barn kan ha glädje av länge tack vare möjligheter att anpassa efter benlängd, och en gedigen design i högkvalitativ UV-behandlad plast.

Innehåller:

  • Smoby Builder Max traktor
  • Smoby Builder Max släp

Detaljer:

  • Mått 182 x 44 x 66 cm
  • Max användarvikt: 50 kg
  • Lastvikt släp: 25 kg
  • Ålder: från 3 år

OBS: Kräver montering.

Mer information
Modell710304
EAN3032167103048
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.