Rolly Toys rollyHalfpipe: John Deere släpvagn med tippfunktion - till tramptraktor

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 1 268:-
Tillfälligt slut
SKU
04193-24

Din tramptraktor från Rolly Toys blir ännu tuffare med den här solida John Deere-släpvagnen med tipp! Den gröna släpvagnen passar alla stora Rolly Toys traktorer som har dragkrok, och är enkel att sätta på och av traktorn efter egna önskemål. Släpet har två axlar och en tippningsfunktion med baklucka för mer realistisk lek.

Släpvagnen är gjord av den rejäla plast som tyska Rolly Toys är kända för, i de klassiska och välkända gröna och gula färgerna John Deere. Tippvagnen är perfekt för de tillfällen då barnet vill köra på extra last och med den smarta tippfunktionen är det enkelt att tömma släpet. Låt det roliga börja!

  • Kompatibel med alla stora traktorer från Rolly Toys
  • 4 plasthjul
  • Manuell tippfunktion och baklucka

Innehåller:

  • RollyHalfpipe John Deere släpvagn med tippfunktion

Detaljer:

  • Mått: 89 x 43 x 45 cm
  • Vikt: 5,8 kg
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS: Traktor ingår ej. Använd inte i trafiken och bör användas under övervakning av en vuxen.

Mer information
Modell122165
EAN4006485122165
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.