Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

RollyToys Massey Ferguson tramptraktor med släp - plasthjul

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 794:-
I lager
SKU
1268
   

Massey Ferguson tramptraktor med släp från Rolly Toys. Denna tramptraktorn passar för de allra minsta och låter dem trampa iväg på nya spännande äventyr. Släpet kan fyllas med olika skatter som dyker upp på färden eller så kan man låta favoritleksakerna hänga med. Denna traktorn från Rolly Toys kan användas inomhus och utomhus.

Detaljer:

  • Skyddad integral kedjedrift med justerbar pedal
  • Uppfällbar motorhuv
  • Stabil styrning
  • Skopa kan köpas separat och monteras på
  • Mått: 134 x 47 x 52 cm
  • Rek.ålder: från 2,5 år

OBS! Får ej användas i trafik och används endast under uppsikt av en vuxen.

Mer information
Modell012305
EAN4006485012305
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.