Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Rolly Toys rollyFlashlight: Blå varningslampa till tramptraktor

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 210:-
I lager
SKU
10480
   

Komplettera din Rolly Toys-traktor (köps separat) med denna coola blåa varningslampa från rollyFlashlight! Det orange ljuset har en häftig blinkande effekt, precis som på riktiga traktorer. Detta tillbehör ger tramptraktorn det lilla extra, och bidrar till realistisk och autentisk lek.

Lampan från Rolly Toys kan enkelt fästas på pedaltraktorn och ger en imponerande och rolig effekt. Klicka på knappen för att tända lampan och stänga av. Alla kommer att märka den stora nya detaljen. När du arbetar ute på olycksplatsen med din polistramptraktor eller brandbiltramptraktor är det alltid bra att ha den blåa varningslampan redo.

Innehåller:

  • RollyFlashlight - varningslampa - blå

Detaljer:

  • Mått: 10 x 8 cm (HxØ)
  • Batterikrav: 3 x AAA (ingår ej)

Obs: Traktorn säljs separat.

Mer information
Modell409754
EAN4006485409754
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.