Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Rolly Toys rollyJunior RT pedaltraktor med frontlastare och justerbar sits

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 1497:-
I lager
SKU
10192-12
   

Rolly Toys rollyJunior RT pedaltraktor kommer med en öppningsbar motorhuv, skyddad kedja och tysta däck. Detta är en traktor av hög kvalitet som passar perfekt när man vill leka bonde och trampa runt på sin alldeles egna traktor. Sitsen är justerbar och kan ställas in för att anpassa avståndet till pedalerna.

Innehåll:

  • Rolly Toys rollyJunior RT pedaltraktor

Detaljer:

  • Måyy: 142 x 62 x 53 cm.
  • Vikt: ca 11.2 kg.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell811465
EAN4006485811465
VarumärkeRollyToys
Ålder3-6
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.