Smoby Stronger XXL tramptraktor med släp - från 3 år

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 707:-
I lager
SKU
03233-30
   

Extra stor och robust tramptraktor med släp från Smoby Stronger XXL, med justerbart säte och mekaniskt horn i ratten.

Extra stor och stark tramptraktor från Smoby i grått, med släp ingår. Stronger XXL traktor är en robust traktor med pedaler, tillverkad av högkvalitativa material. Denna traktor kommer att övertyga och fånga barns uppmärksamhet med sina kör- och lekfunktioner och sitt moderna utseende, som kombinerar extra stora och rejäla hjul och en robust kaross med stor huva. Låt barnen själva njuta av bekväm och enkel körning tack vare den integrerade damm- och smutsskyddade kedjan.

De robusta hjulen är gjorda av plast och pedalerna är barnvänliga för oändlig körglädje. Sätet kan justeras för att passa barnets benlängd och ratten har ett mekaniskt horn för att fullborda lekfunktionerna. Leksakstraktorn kommer också med en stor släpvagn med mycket lastutrymme, och kan bära upp till 25 kg. Släpvagnen är avtagbar och kan enkelt fästas på traktorn eller tas bort tack vare den integrerade släpvagnen.

Innehåller:

  • Smoby Stronger XXL traktor
  • Smoby släp

Detaljer:

  • Mått: 161 x 59 x 56 cm (LxBxH)
  • Maxvikt traktor: 50 kg
  • Maxvikt släp: 25 kg
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell710202
EAN3032167102027
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.