Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pussel 100-999 bitar

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Serier
Serie
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse
Karakter

Artiklar 1-52 av 155

Sätt fallande sortering
Page
per page

Pussel är ett roligt sätt att träna igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på. Pussel med 100-999 bitar kommer att utmana äldre barns finmotorik och låta dem känna känslan av framgång när bitarna faller på plats. Större pussel fungerar som hjärngympa för barn och vuxna, och bidrar till att öka både fantasi och hjärnaktivitet.

Lyft upp motivet du pusslar från underlaget och se hur du skapar en 3D-modell med hjälp av pusselbitarna. 3D-pussel är ett helt annat sätt att lägga pussel än vanliga, platta pussel där du använder färre bitar för att skapa spännande och vackra verk.

Välj mellan olika svårighetsgrader när det kommer till pussel, för att hjälpa till att bygga ditt barns självförtroende och korttidsminne på ett roligt och lekfullt sätt. Större pusselprojekt kan ta tid att fullföra och en pusselmatta gör det enkelt att flytta och spara pusslet tills du hinner fortsätta. Pusselmattan gör det praktiskt att förvara både ofärdiga och färdiga pussel.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.