Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Ravensburger pussel 500 bitar - Trendig Katt

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 124:-
I lager
SKU
12206-55
   

Detta pussel har ett trendigt grafiskt motiv av en katt omgiven av växter. Nedan finns texten ”Meow!”. Pusslet består av 500 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit omtyckta av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är en rolig hjärngympa och aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel – Trendig katt

Detaljer:

  • Mått: 49 x 36 cm
  • Antal bitar: 500
  • Rek. ålder: från 10 år
Mer information
Modell10216587
EAN4005556165872
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.