Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Ravensburger XXL Pussel 300 bitar - Olika djur tar en rolig wildlife-selfie

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
01202-9
   

Detta XXL pussel från Ravensburger består av 300 stora bitar och passar för barn från 9 år. Motivet föreställer olika slags djur i jungeln som tar en selfie. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet! 

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära  igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL pussel 300 bitar - Olika djur tar en rolig wildlife-selfie

Detaljer:

  • Antal bitar: 300
  • Ålder: från 9 år
Mer information
Modell128938
EAN4005556128938
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.