Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Ravensburger Pusselmatta 300-1500 bitar - 110x66 cm

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 234:-
I lager
SKU
08184-22
   

Ravensburgers praktiska pusselmatta gör det enkelt att flytta pusslet även om du inte är färdig. Börja med att pussla på mattan och rulla sedan ihop den för att flytta eller förvara den.

Ett praktiskt lagringssystem för både oavslutade och färdiga pussel. Det unika plaströret ger extra stabilitet och gör det lätt att rulla. Mattan är i filt-tyg och ser till att dina bitar hålls på plats.

Innehåller:

  • 1 pusselmatta i filt-tyg
  • 1 plaströr
  • 2 snoddar för att säkra rullen

Detaljer:

  • Mått: 110 x 66 cm
  • Passar pussel upp till 1500 bitar
Mer information
Modell179565
EAN4005556179565
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.