Ravensburger Star Wars XXL pussel 200 bitar - The Mandalorian Face-Off

Star Wars-leksaker, figurer, utklädning och tillbehör - ta leksaken ut i rymden

Ta striden ut i rymden, oavsett om du vill slåss på det goda eller ondas sida. Här hittar du Star Wars-effekterna du behöver bland vårt stora utbud. Star Wars rymdskepp och starfighters, fordon, figuruppsättningar, Darth Vader-figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars-dräkt och utklädning samt masker och jeditillbehör som ljussvärd. Återskapa spänningen genom Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper och rädda universum tillsammans med Luke Skywalker, Chewbacca och C-3PO.

Här har du valet att skapa ditt eget Star Wars-universum i barnrummet, med byggset och dioramavisningsset, pussel, leksaker och tillbehör från de välkända långfilmerna om en galax långt, långt borta och den populära tv-serien om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian och Bobba Fett!

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
05226-23
   

Detta pussel har ett motiv från Star Wars-serien The Mandalorian, med en stridsklar Mando som skyddar lilla Grogu från imperiets fiender. Pusslet består av 200 extra stora bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten.

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är ett roligt sätt att lära sig igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och hand-öga-koordination, samtidigt som pussel i rätt svårighetsgrad kan stärka självkänslan och korttidsminnet. Att pussla är roligt, och det kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL pussel - The Mandalorian

Detaljer:

  • Mått färdigt: ca. 49 x 36 cm
  • Antal bitar: 200
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell132782
EAN4005556132782
VarumärkeStar Wars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.