Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Ravensburger XXL Pussel 100 bitar - Enhörningar i månsken - lyser i mörkret

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 121:-
I lager
SKU
04206-106
   

Pusslet i XXL-format från Ravensburger föreställer en flock med enhörningar och älvor omringade av underbara blommor framför ett vackert slott i fjärran. Pusslet består av 100 bitar och kommer med en spännande överraskning. Släck lampan för att se pusslet lysa upp i mörkret!

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i generationer. Att lägga pussel är rolig hjärngympa som kan göras på egen hand, eller tillsammans med andra. Perfekt inomhusaktivitet när det regnar!

Innehåller:

  • Ravensburger XXL Pussel 100 brickor - Enhörningar i månsken - lyser i mörkret

Detaljer:

  • Lyser i mörkret
  • Antal bitar: 100 st
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell136704
EAN4005556136704
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.