Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barnpussel

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Serier
Varumärke
Ålder
Interesse
Karakter

Artiklar 1-52 av 140

Sätt fallande sortering
Page
per page

Pussel är roliga för hela familjen, men de kan vara särskilt användbara för små barn. Genom lek med pusselbitar utvecklar barnet sin finmotorik, den logisk förståelsen och öga-hand-koordinationen. Pussel är spännande, utmanande, lärorika och utvecklande. Sätt ihop väldigt enkla motiv och mönster med bara några få bitar, bokstäver eller siffror, och ta sedan steget vidare till större pussel med många bitar eller flera motiv i samma låda. För de minsta barnen hittar du knoppussel som är lätta att greppa för små händer. Rampussel har en fast ram som bitarna ska pusslas i. Och träpussel är extra robusta och tål ett slag när de pusslas.

Låt barnet pussla olika motiv och pussel anpassade efter deras nivå. Det kan vara extra roligt med djur, karaktärer från film och tv eller pussel som gör ljud för de yngsta.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.