Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hackebackeskogen knoppussel 8 bitar - pussel i trä

Thorbjørn Egner - spel, pussel och leksaker för barn

Thorbjørn Egner är en av Norges mest populära författare, och har skapat berättelser och universum älskade av barn och vuxna i generationer. Följ med till Hakkebakkeskogen och säg hej till Klättermus, Mikkel Fox, Morten Skogsmus, Mormor Skogsmus, Bagarmästare Harepus och resten av djuren i skogen. Eller besök Kardemomme By och träffa rånarna Kasper, Jesper och Jonathan, moster Sofie och vesslan Kamomilla, polismästaren Bastian, Tobias i tornet, spårvagnsföraren Syvertsen, frisörmästaren Sørensen och resten av invånarna i den lilla staden där du ska var snäll och anständig, och för resten kan du göra som du vill.

Genom Thorbjørn Egners berättelser lär sig barnen bland annat skillnaden mellan rätt och fel, moral, vikten av att hjälpa varandra och hur gamla fiender kan hjälpa varandra och bli vänner. Följ med Hakkebakkeskogen och Kardemommeby genom pussel, klossar och spel.

Vårt lågpris: 130:-
I lager
SKU
20486
   

Detta träpussel med knoppar är perfekt för små barns händer. Detta träpussel har motiv av karaktärer kända från Hackebakkeskogen. De populära berättelserna av Thorbjørn Egner engagerar barn från unga år. Kan du lista ut var de olika formerna får plats på pusselbrädan?

Innehåller:

  • Hackebackeskogen knoppussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 8
  • Material: trä
  • Ålder: från 18 månader
Mer information
Modell513026
EAN7031655130265
VarumärkeThorbjørn Egner
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.