Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Ravensburger Greta Gris Pussel 2x24 bitar

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 119:-
I lager
SKU
04192-101
   

Detta pussel består av två pussel med motiv från den populära barn-TV-serien Greta Gris. Den ena har en bild av hela Gris-familjen som hoppar i en lerdamm. Den andra är av Greta och Georg som äter choklad. Pusslen har 24 bitar vardera i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är kul, och det kan göras ensamt eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • 2 Ravensburger-pussel – Greta Gris

Detaljer:

  • Antal bitar: 2 x 24
  • Motiv: Greta Gris
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell090822
EAN4005556090822
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.