Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pusselpaket 2, 4, 6 och 8 bitar - fordon

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 100:-
I lager
SKU
01202-25
   

Detta pusselpaket innehåller fyra olika pussel med 2, 4, 6 och 8 bitar vardera. Pusslen kommer med färgglada motiv som föreställer olika slags fordon och maskiner.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 4 pussel med 2, 4, 6 och 8 pusselbitar vardera

Detaljer:

  • Antal bitar: 2, 4, 6, 8
  • Rek.ålder: från 2 år

Mer information
Modell069545
EAN4005556069545
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.